Estiu 2022

Publicat per miquel el

Hui acaba el primer estiu de la tornada als carrers de les societats musicals. Almenys de la nostra , la Unió Musical l’Aurora de Sella.

Del primer soparet de Sant Blai a l’entrada de ahir a Mutxamel han passat moltes coses i vull fer un recull del que ha sigut aquesta mes que exigida temporada.

Aquest estiu arrancava com sempre a Alacant als carrers de San Blas fa apenes 11 setmanes amb els nostres estimats Hospitalarios, el dissabte 25 de Juny i una setmana després fèiem la preestrena  de GUERRA amb la esquadra especial dels Abbasidas. 

Al mig la nostra obligada visita a Tabarca a les festes de Sant Pere els dies 27 ,28 i 29 amb molta sintonia i anunciant temporada forta!

El cap de setmana del 9 i 10 de Juliol vam fer les “entraes” a San Blas  amb APOCALIPTO i l’estrena oficial de GUERRA  en un  dia que realment no oblidaré mai…. L’impacte de la meva última composició va ser realment mes de l’esperat.

Sense apenes temps de reaccionar i la mateixa nit del 10 de Juliol rebíem en Sella als alumnes del 4rt Curs de Direcció impartit per Pablo Marqués , Jose Vicente Algado i Tobias Gosmann i que duraria fins el dia 15 sent una de les experiències formatives de mes nivell que hem realitzat mai.

Poc despres(25 i 26 de Juliol) fèiem la nostra parada obligatòria a La Vila on ja es costum que acompanyem als “Reis “ i encara que enguany no n’han hagut hem continuat tancant els desfiles amb la força que ens caracteritza amb Santiago Capitan Abencerraje de Saül Gomez i APOCALIPTO suant la gota gorda.

Els primers dies d’Agost van ser com un “kit-kat” per a la banda i jo vaig tindre la sort de aprofitar l’unic cap de setmana lliure de l’Estiu per a anar a dirigir l’inici de les festes de moros i cristians de Elx el dia 7.

La setmana de despres ,el dia 14 d’Agost, vam tindre el concert de clausura de la Setmana Cultural 2022 amb un repertori totalment diferent al interpretat 29 dies abans amb la col.laboració del Cor, Alba Asensi, Ximo Garcia i Alberto Abril (Acho) entre altres. A mes la societat em tenia preparada una sorpresa de les que queden al cor per a sempre.

En ell a mes vam interpretar un arranjament que vaig fer com vaig poder de la Suite de “La Mision” del mestre Morriconne.

I com sempre la nostra última parada de l’Estiu es a Mutxamel. Comença el 27 de Agost i acabà ahir 12 de Setembre amb 2 soparets , 3 desfiles i 2 matins. Enguany a mes de ser capitania tenioem l’estrena de ALS XODIOS de Mutxamel i que hem tocat molt estos dies. Divertida sonora la meva última composició.

Aquesta setmana tenim 2 concerts. Un a Sella el divendres i l’altre a La Vila per a agafar-nos uns dies de descans mes que mereixcuts per a les nostres festes.

Despres de tot el que vull es agrair a tots aquells que ens heu acompanyat aquest primer estiu amb normalitat i sobre tot als musics de la Unió Musical l’Aurora i la seva junta directiva que treballen a un nivell d’autèntics professionals venint d’un poble amb a penes 600 habitants.

L’any habil encara no ha acabat per a nosaltres, ens queda Campello i Calp però despres de tot es l’hora de felicitar-mos i agafar aire… perque el 2023 s’espera molt carregat… 50 Aniversari de la societat, capitania de San Blai… i moltes sorpreses que aniré desvelant al seu degut moment.

Quin estiuet tu!!!!

Categories: Sin categoría

1 comentari

Paco · 13 setembre 2022 a les 15:26

Bravo ,bravo, tot perfecte,sempre grand music i persona

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *